Welkom op deze fotoblog.
Deze blog met foto's ben ik niet begonnen omdat mijn foto's van hoge kwaliteit zijn, dat zijn ze vaak niet, ze zijn enkel gemaakt om mooie landschappen of dingen te laten zien!

De meeste foto's zijn in Zweden genomen. Als je onderaan de pagina bent, kun je meer foto's zien door op 'oudere berichten' te klikken. Ik kan je dat aanbevelen. Vooral foto's van bijvoorbeeld de midzomernachtzon en Stekenjokk zijn erg mooi geworden.

Bekijken kan ook door op de eerste foto te klikken, de foto's verschijnen dan in een nieuw scherm, door steeds op de foto te klikken verschijnt de volgende. Het formaat is dan groter, maar de ondertiteling ontbreekt.

4 nov. 2011

Nederland - Fochteloërveen

Vandaag naar het Fochteloërveen, een kilometer of 6 à 7 hier vandaan. Een geweldig mooi gebied waar het wemelt van de trek- en standvogels. Toen we aankwamen was het zonnig, maar vrijwel direct trok het dicht. Daarom zijn de foto's wat aan de donkere kant, het was al in de 2e helft van de middag. Wil je ook naar het Fochteloërveen, wil je niet op een verhard fietspad (schelpenpad) lopen maar over natuurpaden, dan is het aan te bevelen waterdichte laarzen aan te doen. Het kan plaatselijk nogal nat zijn. Waterdichte hoge wandelschoenen volstaan ook wel, ligt ook aan het weer.
Overal langs de oevers lagen veren van de ruiende watervogels1 opmerking:

  1. Wat leuke foto`s en nog wel in Nederland genomen. Het is hier toch ook een mooie omgeving als je het maar wilt zien.
    Groetjes Marie.

    BeantwoordenVerwijderen