Welkom op deze fotoblog.
Deze blog met foto's ben ik niet begonnen omdat mijn foto's van hoge kwaliteit zijn, dat zijn ze vaak niet, ze zijn enkel gemaakt om mooie landschappen of dingen te laten zien!

De meeste foto's zijn in Zweden genomen. Als je onderaan de pagina bent, kun je meer foto's zien door op 'oudere berichten' te klikken. Ik kan je dat aanbevelen. Vooral foto's van bijvoorbeeld de midzomernachtzon en Stekenjokk zijn erg mooi geworden.

Bekijken kan ook door op de eerste foto te klikken, de foto's verschijnen dan in een nieuw scherm, door steeds op de foto te klikken verschijnt de volgende. Het formaat is dan groter, maar de ondertiteling ontbreekt.

27 aug. 2011

Paddenstoelen

Hier een aantal foto's van paddenstoelen rond ons huis, dus allemaal genomen op eigen terrein. Er zijn momenteel enorm veel paddenstoelen, veel meer dan vorig jaar. Wellicht door de warme zomer en daarna een natte week? Een enkele foto is niet helemaal scherp, maar het gaat ook een beetje om de soorten.

1 opmerking:

 1. Wauwie, wat een mooie paddestoelen!
  Vorig jaar waren Marin en ik ook allemaal foto's aan het verzamelen. Ik vond die rood met witte stippen heel speciaal (ik moet dan altijd aan dat liedje denken...). Toen wij destijds op vakantie in Duitsland waren was het niet meer speciaal. Overal, echt overal had je. Tientallen bij elkaar, hele stroken ervan.

  Die vele soorten paddestoelen blijven mooi!
  En dan nog wel zo dicht bij jullie in de beurt!
  Geniet van alles daar!
  En toch ben ik weer blij, dat jullie weer ff naar Nederland komen :-)
  xxxSilvia

  BeantwoordenVerwijderen